Kumpulan kata kata baper bahasa jawa untuk update status

678 views
loading...

Kumpulan kata kata baper bahasa jawa untuk update status - update baperan.info kali ini kami telah mengumpulan kata kata dalam bahasa jawa dari internet yang cocok banget untuk di buat status plus di jamin bikin pasangan anda baper, status jawa bikin baper banyak di ungkapkan ketika sebuah ungkapan perasaan tidak mampu lagi di ungkapkan lewat kata kata. kata kata baper bahasa jawa

Berikut adalah kumpulan status jawa bikin baper

Aku mikirke kowe terus, yo mergo aku sayang kowe

Aku pengen iki, kowe pengen kuwi, raenek seng gelem ngalah.

Aku njiwit kowe mergo aku gemes, kowe ngambung aku.. Perbedaan kuwi indah.

Apa Artine emas berkilau nek nyong langka koe galau.

Awale sok jual mahal. Langka sing gelem, ora payu akhire di obral. #sewutelu

Balikan karo mantan kuwi, koyo kowe njipuk tisu seng bar mbok nggo ngelap umbel, mbok lapke neng lambemu meneh.

Balikan karo mantan kuwi, koyo kowe njipuk tisu seng bar mbok nggo ngelap umbel, mbok lapke neng lambemu meneh.

Cah wadon bar di puji tambah langsing, mangane malah tambah akeh.

Cinta dudu perkara sepiro kerepe kowe ngucapke, tapi sepiro akehe seng mbok buktike. Ngono kui lho…

Cinta dudu perkara sepiro kerepe kowe ngucapke, tapi sepiro akehe seng mbok buktike. Ngono!!!

Ciri-ciri yang sg wes bosen: 1. Kakean alesan dinggo dijak ketemu. 2. Cuek lan ngilang-ngilang tanpo alesan sg jelas. 3. Nesu-nesu terus.

Coba bayangne, awakdewe sebagai lanangan, nyelo-nyelo wedokan nganggo omongan kasar utowo sg rapantes. Kiro" wedokan ngendi seng seneng?

Cuek sih oleh, neng ojo terlalu cuek. Ati-ati mengko de,e bosen mbek kowe malah nggolek pelarian

Dadi kowe penak ya, pinter nggawe uwong sayang banget neng kowe, trus mbok tinggal karo seng liyo pas lagi sayang-sayange.

De,e enak-enak mlaku bareng seng liyo, ngguya-ngguyu. Tapi pasangane? Sabar nunggu nganti lali nek nduwe ati sg dilarani.

Dikhianati, diapusi, raenek kabar, ditinggal turu, masalah cilik digede-gedeke. Kuwi hal biasa pas kowe yang-yangan.

Disayangi wae terus tapi sg tulus seko ati sg paling njero. Mengko lak suwe-suwe isoh saling sayang & malah mungkin isoh ngnti ng pelaminan.

Dolanan mercon pas bulan ramadhan ngene iki wes biyasa, lha nek ra mandek seng dolanan perasaan?

Dudu cinta nek ora cemburu. Tapi dudu cinta barang nek terus nglarani.

Galau kue perasaan ati sing amburadul.

Hal seng angel dilakokke pas lagi jatuh cinta? Biasane sih, geting lan ra nggagasan.. Opo meneh dinggo sekedar apus-apus.

Hawane panas pisan.. Rasane kaya krungu kabar mantan mbojo.. *nyemplung kedung*tion here.

Hubungan lanang karo wadon kuwe dijenengi workshop. Sing lanang tugas nyambut gawe (work), sing wadon belanja (shop).

Iseh tetep bertahan karo wong seng isohe mung nglarani kowe? Kuwi jenenge sayang? opo ora isoh golek seng luwih seko kuwi?

Jenenge wong wedok nek wes sayang banget lan nyaman karo lanangane, ora bakal mandang bondo utowo fisike

Kadang anyel karo pasangan seng blas raisoh peka, anyel banget, pengene nesu. neng jenenge sayang, anyel kuwi mergo greget.

Kangen rasane pas sahur mbok gugah, mbok ingetke sholat subuh, tapi saiki mung isoh ikhlas lan ndelok kowe ngucapke wong liyo.

Kowe dikon yangmu berubah dadi koyo mantane seng mbien? mosok gelem banget dibungkus masalalune. Dinduweni tanpo dicintai.

Kowe ngeluh etuk wong seng salah terus, coba kowe luwih peka sitik pas dicedakke karo uwong seng bener ya.

Kowe rakuat tuku sendal? raperlu nggolek playonan mung pengen manas-manasi mantan ya, mergo kuwi uwong dudu sendal nggo playon !

Kowe sedih, kowe galau ngono kuwi pokoke ojo nganti mudeng mantan, malah de,e seneng mbok galauni ngono kuwi

LDR kuwe ya kaya pacaran karo medi, langka wujude.

Manusia setengah baya kuwe maksude mahluk separo wong separo baya?! #medeni

Maturnuwun lah dinggo konco sg selalu enek pas susah, sg nyediake kuping, ati, lan moto. Sg nggawe pikiran sg ora-ora lungo.

Mbuh kudu kepiwe mikirna wadon gawe galau.

Mbukak sms isine mung sekang operator tok. Dear operator, koe perhatian temen karo nyong? Mbojo bae yuh...

Mergo seng nandur kuwi bakale ngunduh, dadi seng awale seko apus-apus bakale diapusi genti suk mbuh pas wektune.

Move-on kuwi dudu berusaha nglalekke ya, tapi ngikhlaske lan berusaha ngetukke seng luweh apik luwih seko seng mbien-mbien..

Mulane nek duwe pacar di urusi, aja di anggurna. Kecantol wong lia tembe ngrasakna.. #kawus

Nek enek uwong seng nglarani kowe, ojo pernah mikir dinggo mbales, ngguwak-ngguwak tenogo, sinau ikhlas ya

Nek kowe dikon mileh de,e utowo aku? miliho de,e wae ya, aku dudu pilihan… Mergo nek seng tenanan cinta kuwi rabakal ninggal.

Nek mbendino kowe galau, terus kapan seneng-senenge? Umur kan awakdewe ramudeng.

Nek yangmu kerep ngomong "percoyo o karo aku" neng ternyata malah raisoh dipercoyo, kuwi saate kowe kudu rapercoyo.

Nyat jenenge sayang banget kuwi, nggawe goblok, awakdewe jane mudeng nek mung didadekke pelarian, mung mikir “aku bakal dadi tujuane”

Nyenengke banget ya mbayangke nek poso awalan ngabuburit karo buko bareng kowe, opo meneh nek kuwi nyoto.

Nyenengke banget ya mbayangke nek poso awalan ngabuburit karo buko bareng kowe, opo meneh nek kuwi nyoto.

Ono seng luwih nglarani liyane dikhianati wong sg awakdewe sayang? Ndelok wong sg awakdewe sayang lg susah, tapi awakdewe raisoh ngewaki.

Opo seng enek saiki durung tentu enek neng masa sg ameh teko. DIJOGO!

Raperlu sih nunjukke roso sayang seng luwih, nek suk akhire kowe nunjukke wong seng anyar seng mbok celuk sayang.

Selamat pagi kowe, muga Tuhan maafke kekhilafanku, nek mben tiap moco doa selalu ndisikke jenengmu ketimbang bismillah

Selingkuh sih ora, mung lagi betah karo sing lewih perhatian bae.

Sing penting koe bahagia.. Tapi karo nyong, udu karo wong lia.

Sing sering nikung pacare wong kudune di hukum berat. Kena pasal penghilangan jodoh secara paksa.

Suk podo akhire, kowe bakalan mikir nek renek seng isoh nyayangi lan cintai kowe sabar, liyane aku. liyane aku lho ya.

Tapi yo enek sih seng dilarani, diselingkuhi, dikhianati, tapi iseh bertahan. Dudu mergo sayang tapi wedi karo seng jenenge "suwung"

Terkadang seng dadi pelarian, kuwi isoh dadi perjalanan bareng de,e dinggo tekan tujuan.

Udu pacare sering bareng, karo pacare malah ora tau bareng. Yakayakuwelah.

Wedokan ayu kuwi dudu didelok seko kuru lan lemu awake ya ^,^

Wedokan kuwi nek sayang, sayang tenan. Nek nggawe nyesel, nggawe nyesel tenan ya?

Wedokan meneng dudu mergo ora mudeng opo-opo, tapi mudeng banget, mung nggolek moment seng pas wae dinggo ngefrontalke .

Wis jam semene bae nyong esih mikirna koe, kurang apa maning jajal, kurang apa??

Wong sg selingkuh i lucu ya, jarene yange kurang perhatian, kurang ngekeki wektu, serba kuranglah.

Seng kurang i dudu yangmu, tapi utekmu!

Terimakasih telah membaca artikel Kumpulan Status bahasa jawa bikin Baper semoga bisa mengobati kegalauan anda #janganbaper #baperan

Tags: #kata kata galau bahasa jawa dan artinya #kata kata kangen bahasa jawa #kata kata tresno bahasa jawa #kata sedih bahasa jawa halus #kumpulan kata kata bahasa jawa #Status bahasa jawa #status fb bahasa jawa #status fb bahasa jawa romantis #status galau bahasa jawa dan artinya kata galau bahasa jawa terbaru