Aku cah kerjo by Pendhoza  

721 views
loading...

Status kata kata aku cah kerjo Pendhoza  -  aku cah kerjo lagu yang di buat oleh grup band Pendhoza yang berasal dari imogiri bantul yogyakarta tersebut sukses membuat banyak orang jawa khususnya menjadi baper dengan lirik lagu aku cah kerjo, banyak di antara mereka yang menjadikan potongan lirik lagu aku cah kerjo menjadi status di social media mereka, bagi anda yang penasaran dengan kata kata dalam lirik lagu aku cah kerjo silahkan simak dibawah ini.

Sedikit ulasan untuk Pendhoza (plesetan dari kata "Pendosa"). Filosofinya adalah mengakui dengan jujur bahwa mereka adlah seorang yang tidak suci, penuh dosa dan kekurangan. Pendhoza berharap memainkan musik dengan jujur menurut kata hati mereka sendiri.

Berikut adalah katakata dalam lirik lagu Cah Kerjo Lirik - Pendhoza 

Bebasan nunggu mongso rendeng
anggongku le ngenteni kowe
wes ono sesasi genep dino iki

mas yen pancen tresnoku iki
mbok anggep ra ono gunane
aku ra kuciwo lan aku ra loro

dek lungaku ra keget cidro
aku lagi pengen mikir kerjo
tak jaluk kowe ojo keloro-loro

dek tresnaku mung siji kowe
langit bumi kang dadi seksine
yen neng ati ra ono wanito liyo

kowe rasah sok mutusi, aku ra neng endi-endi
aku lungo amung golek rejeki

pangapurane awakku ra tau nyanding sliramu
mergo tuntutan kerjoku nganti ora nduwe wektu
wektu kanggo ngancani ugo ngeterke nyanyi
kowe kudu ngerti lungaku golek rejeki

dongakno lakuku ngayahi kewajibanku
senajan abot kanggomu nanging kuatno atimu
wes dadi kahanan aku lungo adoh paran
ora bakal kelegan nyanding wedokan liyan

dek lungaku ra keget cidro
aku lagi pengen mikir kerjo
tak jaluk kowe ojo keloro-loro

dek tresnaku mung siji kowe
langit bumi kang dadi seksine
yen neng ati ra ono wanito liyo

ojo keloro-loro lungaku ra keget cidro
opo meneh nganti mikir aku wes ora tresno
yo mung kowe sing tansah ono neng njero dodo
ra ono trensno liyo mergo aku tansah setio

kudu percoyo tresnoku iki mung siji kowe
wani sumpah mati neng ati ra ono liyane
janjiku tak buktekke ora mung ono lambe
tunggunen baliku bebrayan tekane sak lawase

dek lungaku ra keget cidro
aku lagi pengen mikir kerjo
tak jaluk kowe ojo keloro-loro

dek tresnaku mung siji kowe
langit bumi kang dadi seksine
yen neng ati ra ono wanito liyo

kowe rasah sok mutusi, aku ra neng endi-endi
aku lungo amung golek rejeki

anggonku ngabari yo mung lewat BBM-an
kadang sinyal angel marai dadi penghalang
neng yo kudu sabar, ora usah nggo nesunan
mergo trenso kui mestina akeh pacoban

sing tak jaluk kowe ojo nganti ilang roso
senajan aku kerep gawe gelo lan kuciwo
jembarno atimu sak jembare laut samudro
kowe kudu ngerti yen aku iki cah kerjo

mas yen pancen kuwi karepmu
aku yo mung tansah biso nunggu
tak kuatne atiku tanpo sliramu

mas nadyan kowe lungo kerjo
sing tak jalu kowe tetep setio
ojo nganti kegudho wanito liyo

sabaro aku yo mung cah kerjo

Semoga liriknya membuat anda semakin bersemangat tidak baper lagi #cahkerjo #baperan #baperjowo

Tags: #aku cah kerjo baper #baperan aku cah kerjo #kata kata tentang aku cah kerjo #lagu aku cah kerjo #Status kata kata aku cah kerjo